avatar
: Seriefrämjandets årsmöte 2007

Bubbla-med-utropstecken-webb-skugga-100

Söndagen den 20 maj hölls Seriefrämjandets årsmöte i Mazettihuset i Malmö. Efter mötet höll Fabian Göransson, Liv Strömquist och Jan Bielecki ett uppskattat föredrag om förlagets Kolikas nya satsning Femisex, feministiska serier med sexinslag.

Årsmötet bjöd inte på några överraskningar för den som läst kallelsen och de nomineringar som fanns däri. Fredrik Strömberg omvaldes som ordförande. Jakob Hallin, Bild & Bubbla-redaktör och styrelseledamot, axlade vice ordförandes mantel. (Han efterträder Christian Kindblad, som numera arbetar på kansliet.) Thomas Eliasson omvaldes som kassör.

Till övriga styrelseledamöter valdes Ainur Elmgren, Ola Hammarlund, Nickan Jonasson, Liv Lingborn, Thomas Storn och Jimmy Wallin. Till revisorer valdes Mikael Jannert och David Haglund, revisorssuppleant Caj Byqvist. Valberedarna Håkan Andersson och Göran Semb omvaldes till sina poster.

Protokollet från årsmötet kommer justeras och göras tillgängligt inom kort.

Samma helg sammanträdde även Urhundenjuryn. Resultatet av deras vedermödor presenteras vid den officiella prisutdelningen i höst. (Datum meddelas senare.)

Ursprungligen publicerad på bildobubbla.se.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Seriefrämjandet, Sverige, Urhunden. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>