avatar
: Månadens samarbete

Seriewikin är Seriefrämjandets uppslagsverk om serier på nätet. För närvarande finns cirka 15 700 artiklar, men Seriewikin växer ständigt och behöver alltid din kunskap.

Besöksstatistiken talar sitt tydliga språk, med ca 8000 besökare i månaden är Seriewikin Seriefrämjandets mest besökta webbplats. Att det dessutom förekommer daglig verksamhet med 3–6 aktiva användare gör den också till en av de mer aktiva verksamheterna som Seriefrämjandet står bakom, även om wikin till stora delar fungerar autonomt med egna val och egna ansvariga. Seriewikin bygger som så mycket annat på ideella insatser och behöver alltid din unika kunskap för att växa och förbättra kvaliteten och tillförlitligheten. Bland de gemensamma projekt som är aktuella under augusti månad är månadens samarbete för att utveckla artikeln om Sussie Bech (”Nofret”) samt översättning av gränssnittet i forumdelen av wikin. Om du vill hjälpa till finns en introduktion här: http://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Seriewikin:Deltagarportalen

SeFs nyhetsbrev augusti 2012

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in SeFs nyhetsbrev augusti 2012, Seriefrämjandets nyhetsbrev, Seriewikin and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>