avatar
: Vill du bli skribent?

webbild2

Under året har några tappra själar bedrivit ett utvecklingsarbete av Seriefrämjandets webbnärvaro (se Fredrik Strömbergs text om webben). Nu vill vi göra en rejäl satsning på webbupplagan av Bild & Bubbla och vi behöver din hjälp.

Vi söker frivilliga som vill ingå i en webbredaktion för bildobubbla.se. Det kommer att vara en relativt lös och fri organisation som bygger på ideella insatser och egna initiativ. Det viktiga är att vi får en levande webbsida som folk vill komma tillbaka till – ofta.

Nyhetssidan behöver alltid skribenter som vill skriva korta nyhetsnotiser eller längre artiklar om aktuella ämnen. Recensionerna har redan levt ett eget liv på webben i några år, men vi behöver bli snabbare och söker alltid fler recensenter. Och på tal om att tycka till så vill vi gärna ha folk som bloggar inom olika ämnen som rör serier, gärna nischat. Eller har du en egen idé som vi inte tagit upp här? Vad vill du göra? Hör av dig till David Haglund på [email protected] och berätta!

SeFs nyhetsbrev augusti 2012

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Bild & Bubbla, SeFs nyhetsbrev augusti 2012, Seriefrämjandets nyhetsbrev and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>