Välkommen att lämna in fanzin till Seriescenens fanzinbord!

fanzinbord-2

Sommaren biter sig fast bäst den kan, men vi kan inte förneka att hösten snart är här; och med den årets Seriescen på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg!

Nytt för i år är att det kommer att finnas ett fanzinbord på plats dit alla välkomnas att lämna sina egenskapade seriefanzin!

Vad är då ett fanzin?
Kort och gott är ett fanzin en egenproducerad tidning. Namnet är taget från engelskans fan och magazine. Det finns många olika typer av fanzin, men i detta fallet menar vi fanzin med serier.

Så här går det till:
– På högra sidan av Seriescenen kommer det att finnas ett fanzinbord.
– Alla är välkomna att lämna (max) tre exemplar av sitt fanzin. (Detta pga platsbrist) Fyll i dina uppgifter i boken som kommer att finnas vid kassan.
– Till att börja med kan du lämna tre ex av ett fanzine, och senare i mån av plats kan du lägga andra, om du gjort fler än en tidning (ett tips är att lämna in det senaste).
– Märk fanzinen med pris (ex instucken lapp eller skriv med blyerts på första sidan)
– Säljer dina fanzin slut på bordet kan du givetvis lämna tre nya (detta måste då noteras i boken)!
– Bordet bemannas av Serieskolan i Malmös elever.
– Pengar lämnas endast ut en gång, och detta i samband med att du hämtar dina resterande fanzin. Inga undantag.
– Du ansvarar själv för att hämta upp dina fanzin. Kvarglömda fanzin skänks till Sefs fanzinetävling och recensionsex till Bild&Bubbla.

Har du ännu in lämnat in ex av ditt/dina fanzine till Seriefrämjandets fanzintävling?
På plats kommer vi även att ha en låda där ni kan lämna två ex av varje fanzine – Ett till fanzintävlingen och ett recentionsex till Bild&Bubbla!

Mer information finns på www.seriescenen.se

Gå in på Facebook-eventet här: http://www.facebook.com/events/474339112589752/

Mvh

Fanny M Bystedt, projektledare
Johnie Ekman, projekassistent

Ursprungligen publicerad på seriescenen.se.

avatar

About Fanny M Bystedt

FANNY M. BYSTEDT, serietecknare och illustratör, Malmö. Född 1989. Vice ordf. Seriefrämjandet. Projektledare för Seriefrämjandets Seriescen vid Bokmässan i Gbg 2010–2014. Medlem i föreningen Mangakai Lunds styrelse 2007–2011 (vice ordf. 2008–2011, numera föreningens revisor). Studerat två år vid Serieskolan i Malmö. Medlem i konstkvartetten Think Ink. För närvarande student vid civilekonomprogrammet vid Lunds Universitet.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>