avatar
: Möt SeF på Bokmässan!

bokmassan-1-webb

Seriefrämjandet är naturligtvis närvarande på Bokmässan i Göteborg – årets största mötesplats för alla som är intresserade av serier. Vi har i år massor med evenemang och erbjudanden redo för såväl gamla som nya medlemmar.

Nordens största bokmässa, Bok- & Bibliotek i Göteborg, äger rum i år mellan torsdag 27 och söndag 30 september och Seriefrämjandet är där samtliga dagar. Förutom alla evenemang på Seriescenen, som i år är mer intressant än någonsin (www.seriescenen.se), är vi ett antal medarbetare som närvarar. Under ledning av mässansvarig Kattarina Baekmark kommer vi att informera om föreningens verksamhet, sälja böcker och äldre nummer av Bild & Bubbla och prata serier med alla som är intresserade. Vi har tagit fram ett antal specialerbjudanden som bara är tillgängliga på mässan.

Vi har i år också infört en nyhet i vår monter, Seriefrämjandets Fanzinbord, där du kan få tag på det allra senaste inom den svenska seriekulturen. För att stödja den kommande generationen svenska serieskapare inbjuder vi alla som har självpublicerade serier, må det vara i fanzinformat eller som tryckta böcker, och som inte har ett förlag som visar upp dessa alster på Bokmässan, att sälja dem på Fanzinbordet. Bordet sköts i samarbete med Serieskolan i Malmö och det går bra att komma förbi och lämna in sina alster för försäljning.

Så kom förbi och se vad vi har på gång, sitt ner och titta på evenemangen på Seriescenen, träffa oss som arbetar med Seriefrämjandet, prata serier med andra Seriefrämjare, upptäck de nya stjärnskotten på den svenska seriehimlen, med mera, med mera. Allt i Seriefrämjandets monter A02:40!

SeFs nyhetsbrev september 2012

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev september 2012, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>