avatar
: Serieaffären.se

serieaffaren-webb

Seriefrämjandet har i mer än fyra decennier gett ut facktidskriften Bild & Bubbla, ett stort antal böcker om serier men även tecknade serier av svenska serieskapare. Nu finns äntligen allt detta tillgängligt i vår egen webbshop, Serieaffären.se.

Seriefrämjandet har genom åren gett ut stora mängder med tidskrifter, böcker, serier med mera och nu finns allt detta alltså tillgängligt i en specialdesignad webbshop, där du enkelt och lätt kan söka och beställa det mesta vi gett ut sedan Seriefrämjandet startades.

Bild & Bubbla har till exempel utkommit kontinuerligt sedan 1968 och med alla sina artiklar, intervjuer, recensioner med mera utgör den samlade utgåvan av tidskriften det ojämförligt mest omfattande svenska uppslagsverket om tecknade serier. Genom att söka i Bild & Bubbla kan man få information om i stort sett allt som har med tecknade serier i Sverige att göra. Och nu kan man beställa de nummer man vill ha, enkelt och lätt på Serieaffären.se.

Men det finns naturligtvis mycket mer, som böcker om serier, monografier, uppslagsverk med mera, och tecknade serier i skriftserier som Lantis, Dystopi och Grafiska novelletter. Sist men inte minst har vi på Serieaffären.se en avdelning med exklusiva utgåvor som bara återfinns där och inte säljs via några andra återförsäljare. Här finner du alla de skissböcker som vi producerat genom åren, framför allt med alster från svenska serieskapare. Utsökta små pärlor, som bara kan beställas direkt via Seriefrämjandet.

Så besök Serieaffären.se nu, och beställ hem ett stort paket med kulturgodis!

SeFs nyhetsbrev september 2012

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Bokutgivning, Föreningsnytt, Förstasidan, SeFs nyhetsbrev september 2012, Senaste, Serieaffären, Seriefrämjandet, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>