: Seriefrämjandet på Art Bubble i Danmark

387138_520830617933992_1044261352_n

Den internationelle seriefestivalen Art Bubble går av stapeln första helgen i oktober på Danmarks industrimuseum i Horsens, Danmark och du möter Seriefrämjandet på plats den 6–7 oktober.

Art Bubble stoltserar med att vara en av Danmarks största seriefestivaler. Denna den andar upplagan av festivalen lockar bland annat med den gigantiska serieutställningen ”Stars and STRIPS”, med ett amerikanskt tema och en av de största ansamlingarna av amerikanka serieoriginal som någonsin visats upp i Norden. Gästlistan är också lång och spännande och innehåller bland anat amerikanerna Val Mayerik Mike Collins och Ben Templesmith, för att inte tala om många intressanta danska serieskapare.

Seriefrämjandet deltar naturligtvis i Art Bubbla, bland annat med ett informations-, försäljnings- och medlemsvärvningsbord.

Kom och var med, träffa serieskapare och umgås i vårt broderland Danmark!

Gilla Art Bubble på Facebook.

SeFs nyhetsbrev september 2012

This entry was posted in Danmark, Festival, Föreningsnytt, Förstasidan, SeFs nyhetsbrev september 2012, Seriefrämjandet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>