: September 2012 – Fullt med serier i bokvimlet!

Nyhetsbrev-2012-09-september

Den här upplagan av Seriefrämjandets nyhetsbrev kommer veckan före Bok & Bibliotek i Göteborg. Bokmässan, som den mest kallas, har cirka 100 000 besökare varje år och fler böcker än man kan räkna. För tredje året i rad samarbetar vi med mässan och presenterar en Seriescen med ett fullpackat program.

I det här nyhetsbrevet, och via länkarna som leder vidare till mer information på våra webbplatser, kan du bland annat läsa om vad Seriefrämjandet (SeF) har för ny utgivning inför mässan. Du kan också få reda på vad våra lokalföreningar i Göteborg, Stockholm och Skåne har för aktiviteter att bjuda på i höst; inte att missa för er som finns i trakterna.

För dig som besöker Bokmässan och inte är medlem i Seriefrämjandet är det ett gyllene tillfälle. Vi har nämligen ett specialerbjudande på plats i vår monter i anslutning till scenen. Håll utkik efter montern, erbjudandet och allt spännande som händer på Seriescenen.

Vi ses på Bokmässan i Göteborg!

Hälsningar,
Jamil Mani, verksamhetsledare

SeFs nyhetsbrev september 2012

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Föreningsnytt, Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste, Seriefrämjandet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>