avatar
: Disney-special

Bild & Bubbla nummer 193 blir en Disney-special med en lång intervju med Nordens mest framgångsrika Disney-tecknare, norrmannen Arild Midthun, som även delar med sig av sina skisser, opublicerade teckningar med mera till en omfattande bildbilaga. Numret innehåller också en unik intervju med Don Rosa, världens mest kända nu levande, Disney-tecknare.

Dessutom blir det artiklar om klassiska agentserier, en intervju med den hyllade serieskaparen Kolbeinn Karlsson (»Trollkungen«), ett seriereportage från MoCCA-festivalen i New York av finska Kaisa Leka, ateljésamtal med Lisa Rydberg (»Fågel Bix«), recensioner, nyheter med mera.

Bild & Bubbla nummer 193 skapas i detta nu, sänds ut i månadsskiftet november-december till medlemmarna i Seriefrämjandet och når återförsäljarna cirka en vecka senare.

Beställ Bild & Bubbla nummer 193 i serieaffären.se.

SeFs nyhetsbrev oktober 2012

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev oktober 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>