: Porträtt: Jakob Hallin

Vilka är det egentligen som jobbar med Seriefrämjandet? Vi presenterar våra medarbetare för att ge en inblick i Seriefrämjandets organisation. Den här gången presenteras Jakob Hallin som varit med i föreningen under lång tid. Jakob arbetar på föreningens kansli på Seriecenter i Malmö.

Vad arbetar du med på Seriefrämjandet?

Jag är systemansvarig för Seriefrämjandets verksamhet och arbetar på kansliet på Kulturhuset Mazetti i Malmö. Ett exempel på vad jag jobbar med just nu är att utveckla våra webbplatser i det nya system som vi officiellt lanserade i höst.

Vad är du mest stolt över att ha gjort inom Seriefrämjandet?

Jo, jag har varit en av de drivande i att bygga upp Seriefrämjandet från en liten ideell förening till en professionell kulturorganisation som sprider information om serier i Sverige på många olika sätt.

Vad ser du fram emot under året?

Helt klart ser jag fram emot att ta fram den andra boken om svensk seriehistoria som har varit på gång länge och som nu äntligen blir av. Boken kommer att i huvudsak fokusera på 60-talet i Sverige ur ett serieperspektiv. Den planeras att utkomma lagom till Bokmässan i Göteborg i september 2013.

Första utkastet till vad som kan tänkas komma med i nästa bok om svensk seriehistoria.

SeFs nyhetsbrev oktober 2012

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev oktober 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>