avatar
: Beställ unika särtryck

skissbocker-30-procent-v3

Sedan ett antal år tillbaka skapar vi i varje nummer av Bild & Bubbla en omfattande bildsektion som antingen innehåller skisser och opublicerade bilder av en viss serieskapare eller serierelaterade bilder på något annat tema. Samtidigt publicerar vi detta material i unika särtryck med egna omslag. Dessa särtryck är vackert designade små pärlor med högupplösta bilder och speciellt utvalt papper för den bästa känslan. Särtrycken ges dessutom ut i mycket begränsade upplagor.

Ämnen för dessa särtryck har varit svenska serieskapare som Peter Bergting (»The Portent«), Tony Cronstam (»Elvis«), Nina Hemmingsson (»Du är min pojkvän nu«), Joanna Rubin Dranger (»Fröken Livrädd och Kärleken«) och Johan Wanloo (»De äventyrslystna karlakarlarna«); utländska serieskapare som Peter Madsen (»Valhall«) och Susi Bech (»Nofret«) eller teman som Stockholm i serier, Strindberg i serier, serieoriginal med mera.

Nu kan du för första gången beställa dessa publikationer som tidigare endast varit tillgängliga som premier vid prenumerationer. Gå in på Serieaffären.se så hittar du beskrivningar av samtliga 19 olika särtryck. Och än så länge finns alla i lager!

Särtrycken kan du beställa här.

Ange koden: st12 i serieaffären så får du 30% rabatt på alla särtryck året ut (gäller t.o.m. 2012-12-31).

SeFs nyhetsbrev november 2012

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in SeFs nyhetsbrev november 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>