avatar
: Bild & Bubbla 193 snart i din brevlåda

Bild & Bubbla nummer 193 blir en Disney-special med en lång intervju med Nordens mest framgångsrika Disney-tecknare, norrmannen Arild Midthun, som även delar med sig av sina skisser, opublicerade teckningar med mera till en omfattande bildbilaga.

Dessutom blir det artiklar om klassiska agentserier, en intervju med den hyllade serieskaparen Kolbeinn Karlsson (»Trollkungen«), ett seriereportage från MoCCA-festivalen i New York av finska Kaisa Leka, ateljésamtal med Lisa Rydberg (»Fågel Bix«), recensioner, nyheter med mera.

Bild & Bubbla 193 skapas i detta nu, sänds ut i månadsskiftet november-december till medlemmarna i Seriefrämjandet och når tidningskioskerna c:a en vecka senare.

SeFs nyhetsbrev november 2012

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev november 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>