avatar
: Ge bort Bild & Bubbla i julklapp

Julerbjudande 01

Julen närmar sig med stormsteg, och med den våndan av att finna just den rätta julklappen. Fundera inte längre! Ge bort världens bästa tidskrift om tecknade serier – en present som varar hela nästa år.

Kulturtidskriften Bild & Bubbla är ett fönster mot serievärlden. Med artiklar, recensioner, nyheter, debattartiklar och seriereportage ger varje 124-sidigt nummer en inblick i en spännande konstform.

I vår webbshop har vi just nu och fram till den 17 december ett erbjudande om att ge bort en prenumeration. Då får den person du ger prenumerationen till förutom fyra fullmatade nummer av världens bästa tidskrift om tecknade serier, dessutom det allra senaste numret, passande nog med Disney-tema, vackert inslaget att lägga under julgranen.

Ge bort Bild & Bubbla och invig ännu en person i seriernas magiska värld!

Beställ julklappsprenumerationen här

SeFs nyhetsbrev november 2012

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev november 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>