avatar
: Möt oss på SciFi-mässan i Stockholm

SciFi-2

The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention i Stockholm i Stockholm går av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö den 1–2 december. Här kan man bland annat träffa George Lazenby (James Bond), Kane Hodder (Jason i »Friday the 13th«), Temuera Morrison (Jango Fett i »Star Wars«), Jane Badler (Diana i »V«) och Lorenzo Lamas (Lance Cumson i »Maktkamp på Falcon Crest«).

Du möter också Seriefrämjandet som tillsammans med Ces’t Bon Kultur och Kolik Förlag säljer böcker och Bild & Bubbla samt värvar medlemmar. Kom förbi och hälsa på och ta del av våra mässerbjudanden.

På mässan hittar du också bland annat Egmont, Tony och Maria Cronstam (»Elvis«), Jonas Darnell (»Hermann Hedning«), Apart förlag (»The Walking Dead«), Albumförlaget samt seriebutikerna Comics Heaven och Seriecentrum.

Läs mer om The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention

SeFs nyhetsbrev november 2012

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev november 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>