avatar
: Värva en kompis

Gruppbild

Hej alla Seriefrämjare! Seriefrämjandet önskar få fler medlemmar. Det är inte helt lätt att synas i bruset. Ett drömscenario: varje nuvarande medlem värvar ännu en. Då blir vi dubbelt så många!

Kan du hjälpa till att försöka göra drömmen till verklighet? Har du någon släkting, vän, skol- eller arbetskamrat, som du tror är intresserad av att bli medlem? Kanske någon Facebook-vän?

För varje ny medlem du lyckas värva flyttar vi fram ditt eget medlemskap med ett nummer av Bild & Bubbla. Den du värvar får också ett nummer extra utöver de fyra nummer per år som ingår i medlemskapet.

Gör så här när du funnit någon som vill bli medlem: skicka ett mejl till [email protected] med nedanstående uppgifter för den som vill bli medlem:

  • Förnamn
  • Efternamn
  • Adress
  • Postadress
  • Födelsedata
  • E-post
  • Telefon

Uppge också ditt eget namn och medlemsnummer om du kan det. Informera den du värvar om att medlemsavgiften är 348 kr, eller 296 kr för dem under 23 år och som bor i Sverige. För medlemmar utomlands är avgiften 500 kr.

När vi fått ditt mejl skickar vi ut välkomstbrev, inbetalningstalong och första numret av Bild & Bubbla till den du värvat. När den nya medlemmen har betalat flyttar vi fram ditt eget medlemskap med ett nummer, samt meddelar dig att det är klart. För varje ny medlem du värvar skjuter du din egen förnyelsetid ett nummer framåt i tiden!

Stort tack på förhand och lycka till!

SeFs nyhetsbrev januari 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev januari 2013, Senaste, Seriefrämjandet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>