: Januari 2013 – Ett nytt serieår

Nyhetsbrev-2013-01-januari

Året 2013 är här och med det ett nytt spännande verksamhetsår för Seriefrämjandet. Vi har redan kavlat upp ärmarna och gett oss i kast med de många aktiviteter och projekt som vi har framför oss. I nyhetsbreven kommer vi löpande informera om detta och mycket mer under det spännande serieåret 2013.

I detta nyhetsbrev berättar vi om årets första Serieafton på Seriecenter i Malmö, som denna gång har Don Rosa som tema. Vi ger också en blänkare för nästa nummer av Bild & Bubbla, som pryds av ett omslag från Sara Granérs satiriskt träffsäkra penna.

Nedan kan du också läsa om årets festival i Angoulême i Frankrike, som går av stapeln nu i veckan. Där är Seriefrämjandet såklart med och lyfter fram den svenska seriekulturen mitt i den franska myllan.

I brevet presenterar vi ännu en av våra medarbetare, bekantar oss med den nya ledamoten i juryn för Urhunden-priset, får en liten munsbit av projektet för Svenskt Seriearkiv och mycket mer.

Hoppas du får en trevlig läsning och en fin start på det nya serieåret!

Hälsningar,
Jamil Mani, verksamhetsledare

SeFs nyhetsbrev januari 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Föreningsnytt, Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste, Seriefrämjandet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>