avatar
: ”Hög av serier” rapporterar från Uppsala Comix

Sista punkt på seriescenen på Uppsala Comix var podcasten ”Hög av serier”, med Anton Bjurvald, Anders Lundgren och Freddie Kaplan, som spelades in live på scen. Utöver de vanliga diskussionerna pratade man även om mässan.

Några av gästerna intervjuades, bland annat Lisa Medin, Ola Skogäng och Daniel Thollin. Lisa Medin kom nyligen ut med samlingsvolymen av ”Medley” och intervjuades om denna under festivalen. Ola Skogäng har för första gången tagit in hjälp på ”Theos ockulta kuriositeter” i form av tecknaren Daniel Thollin. Nya Theo-boken ”Deus Ex Machina: Fadern” släpptes under Uppsala Comix.

Detta var första gången som ”Hög av serier” spelades in inför publik. Lyssnar man noga kan man i början höra podcasten presenteras av konferencieren David Haglund från Seriefrämjandet.

Lyssna här.

 

Ursprungligen publicerad på bildobubbla.se.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Nyheter, Senaste, Seriefrämjandet, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>