: Möt oss på Copenhagen Comics

Copenhagen-Comics

Komiks.dk har i år bytt namn till Copenhagen Comics men lokalen är fortfarande den fantastiske Øksnehallen vid Halmtorvet i Köpenhamn. Festivalen hålls helgen den 1 och 2 juni.

Passa på att göra en liten tripp till vårt nordiska grannland och ta del av den spännande danska seriescenen. Bland de internationella gäster återfinns Frazer Irving, Jaana Suorsa, Crisse (Didier Chrispeels) och Melinda Gebbie samt vår egen Malin Biller och många fler. För den som är intresserad av manga kan rapporteras att festivalen Genki är värd för en japansk hörna under Copenhagen Comics och att några av festivalens gäster kommer just från Japan, som Jiro Taniguchi och Mel Kishida.

Seriefrämjande är närvarande med ett bord för försäljning, information och medlemsvärvning. Föreningens ordförande Fredrik Strömberg håller dessutom föredrag, leder artist talks och släpper även en ny bok på danska.

Vi ses där!

SeFs nyhetsbrev maj 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev maj 2013, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>