: Maj 2013 – Sommar och serier

Ledare-01

Äntligen står vi vid tröskeln till sommaren! Vi berättar om de sista som hänt och händer inför sommaren, och förbereder oss på att ligga i hängmattan en stund. Med nya numret av Seriefrämjandets tidskrift, såklart.

I det här sista nyhetsbrevet före sommaren har vi som vanligt flera roliga och intressanta saker att berätta om. Se bara.

Vi har utlyst tävlingen som vi håller i samband med vår festival för barn och ungdomsserier, I Seriernas Värld. Vi uppmanar alla serieskapare att ge sig i kast med att skapa nästa generations serie. Börja!

Det nya numret av allas vår favorittidskrift Bild & Bubbla kommer också att hamna i brevlådan första veckan i juni. Så håll ett vakande öga, och lyssnat ill fotstegen från brevbäraren. Numret är en Bamse-special.

Vi berättar också om den kommande utställningen Mumindalen, vårt deltagande i seriefestivalen i Köpenhamn och Göteborgs lokalförenings sista aktivitet inför sommaren. Vi ger även en rapport från utdelningen av Seriefrämjandets fanzinpris.

Läs vidare om allt detta och lite ytterligare här nedanför, och via länkarna. Ha sedan en riktigt fin seriesommar, så hörs vi av igen till hösten. Då kommer vi att fortsätta samla spännande nyheter från hela seriesverige.

Hälsningar,

Jamil Mani, verksamhetsledare

SeFs nyhetsbrev maj 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>