avatar
: Skribenter sökes till Bild & Bubbla

Vill du vara med och skapa Nordens ledande tidskrift om tecknade serier? Nu söker vi nya skribenter till Bild & Bubbla. Anmäl ditt intresse och bli publicerad i en av världens mest respekterade kulturtidskrifter om serier.

Bild & Bubbla har funnits ända sedan 1968, vilket gör den till en av världens äldsta tidskrifter och tecknade serier. Man kan dock aldrig vila på sina lagrar. Genom åren har Bild & Bubbla omformats och förändrats för att spegla sin samtid och vi söker nu efter nya skribenter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre på att fånga konstformen tecknade serier.

Vill du intervjua dina favoritserieskapare? Vill du göra reportage från seriefestivaler? Vill du recensera serieböcker? Vill du rapportera om de allra senaste serienyheterna? Vill du skriva om just det fenomenet inom seriekonsten som intresserar dig allra mest?

Hör då av dig till redaktör Fredrik Strömberg, via [email protected] och berätta hur du skulle vilja bidra till att göra Bild & Bubbla ännu bättre.

SeFs nyhetsbrev augusti 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev augusti 2013, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>