: Seriefrämjandet på Bok & Biblioteksmässan

SeF-bokmassa-2

Bok & Bibliotek, Nordens största bokmässa, äger rum från torsdag 27 till söndag 30 september i år. Seriefrämjandets Seriescen är knutpunkten för vad som kallas Serietorget, mässans sektion för allt som har med tecknade serier att göra. Utöver scenen är Seriefrämjandet på plats och presenterar verksamheten och diskuterar serier med alla som är intresserade.

Till försäljning finns bland annat tidskriften Bild & Bubbla (inte minst det högaktuella numret om Tove Jansson och Mumin), de tre nya böckerna från projektet Tusen Serier samt utförsäljning av serieböcker från det nedlagda förlaget Komika. Det finns även ett fanzinbord med egenutgivna publikationer.

En höjdpunkt från Seriefrämjandet är utdelningen av Urhunden-priset på lördag kl. 15.00. Inte att missa!

Seriefrämjandet på Bokmässan 2013

This entry was posted in Bokutgivning, Evenemang, Förstasidan, Senaste, Seriefrämjandet, Seriescenen 2013, Tusen Serier. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>