avatar
: Recensioner i gängorna

Recensioner-2013-10

Trots strul med en mejladress har vi inlett hösten med läsvärda recensioner av vitt skilda verk.

Sedan förra nyhetsbrevet har bildobubbla.se publicerat ett tiotal recensioner under perioden augusti till oktober 2013.

Våra recensenter har fått till ett fint tvärsnitt av den svenska serieutgivningen med recensioner av zombieskräck, barnserier, djurserier, klassiker och mer experimentella small press-utgåvor. En och annan utgåva från våra grannländer har också letat sig in.

Under tidig höst hade vi tyvärr problem med e-postadressen som recensenterna använder för att skicka in sina texter, vilket tyvärr har satt sina spår i uppdateringsfrekvensen på webbsidan. Förhoppningsvis ska adressen fungera igen. Recensenter som får mejlstuds eller saknar någon text ombeds kontakta [email protected] och/eller [email protected]

Ursprungligen publicerad på bildobubbla.se.

SeFs nyhetsbrev oktober 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev oktober 2013, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>