: I Seriernas Värld 2013

cykelrav1

Nu är det äntligen dags för I Seriernas Värld, Seriefrämjandets Malmöbaserade festival för barn och unga, från 24 oktober till 3 november! För sjunde gången kan vi njuta av serier från hela Norden, men även från Europa. Festivalen bjuder på bubblande seriemässa, inspirerande utställningar, kreativa workshops, lärorika föreläsningar och massa annat skoj!

Festivalen invigs med baluns fredag den 25 oktober kl. 18 på Form/Design Center. Seriemässan med förlag, serier, samtal och workshops hålls på samma plats under lördag och söndag den 26–27 oktober.

Några godbitar ur det fullspäckade programmet: Lena Furberg kommer och berättar om världens mesta häst, Mulle! Nordiska serietecknare tolkar Mumindalen i en stor utställning, zombiefieraren Jimmy Wallin spiller sitt bläck på Malmö Stadsbibliotek och Johan Kimrin från Apart Förlag lär oss överleva en zombieapokalyps. Lär dig rita Sveriges starkaste björn med tvättäkta Bamse-tecknare, seriekollektivet Dotterbolaget läser högt och effektfullt i Lund, och serieskaparen Kaja Avberšek från Slovenien håller workshops med barn och unga. Dessutom kommer vinnaren i Seriefrämjandets Stora Serietävling att utses.

Detta är bara ett smakprov på allt som kommer att ske! För att veta mer, gå in på isv.se och läs om festivalen, öppettider, bordsbokning till seriemässan, med mera

Varmt välkomna!

Läs hela programmet

SeFs nyhetsbrev oktober 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev oktober 2013, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>