: Oktober 2013 – Serier bland gulnande löv

Vinjett-2013-10

Hösten är här och i Seriestaden Malmö trampar vi runt bland gulnande löv i duggregnet och längtar efter att få komma inomhus, dricka te och läsa en serie eller två. Men vi på Seriefrämjandet har också en mängd serieevenemang som kan värma både kropp och själ!

Nu i slutet av oktober går vår stora barn och ungdomsfestival i Seriernas Värld av stapeln! Vi är mycket stolta över att för sjunde gången och fjortonde året få bjuda på mässa, utställningar, föreläsningar, workshops, seriegäster och en massa annat kul!

Vi har just nu flera utställningar, både i Stockholm och Malmö. Till festivalen invigs bland annat ”Vicky, Jackie, Wendy” på Malmö stadsbibliotek och i på Dieselverkstan i Nacka visas ”Utopiska visioner” för fullt.

Missa heller inte vår stora konferens på Svenskt Seriearkiv lördag den 30 november, och än går det bra att anmäla sig för en heldag med föreläsningar, utställningar, rundvandringar, mat och mingel.

Förutom det som nämnts ovan kan du i det här nyhetsbrevet läsa om vårt samarbetsprojekt som heter ”Serier i undervisningen”, senaste nytt om Urhunden-priset, en medarbetare som blickar tillbaka, med mera!

Ha nu en trevlig läsning och inte minst en fin och färggrann höst i seriernas tecken.

Hälsningar,

Jamil Mani, verksamhetsledare

 

SeFs nyhetsbrev oktober 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>