avatar
: Inget höstlov för recensenterna

Recensioner-2013-11

Bild & Bubbla recenserar fortlöpande nya serier på webben, på sistone med viss övervikt på ”Rocky” och ”The Walking Dead”, men många andra tillkommer löpande.

Sedan mitten av september fram till mitten av november har våra recensenter skrivit utlåtanden om ett tiotal verk och därmed byggt vidare på vår stora recensionsamling. Som vanligt är nyheterna en salig blandning med såväl originalsvenska album som översatta verk och importerade verk på främmande språk. En liten faktabok har också letat sig in.

Här nedan finner du sammanställningar över recensioner september till november 2013. Men kom ihåg att det finns gott om gamla recensioner att läsa eftersom vi bygger Sveriges största recensionsarkiv för serier.

Mejlstrulet har tyvärr fortsatt, men vi hoppas att inga recensioner hamnat på villovägar. Recensenter som tycker att deras texter saknas uppmanas höra av sig direkt till recensionsansvarig Kinga Dukaj eller webbredaktör David Haglund.

Ursprungligen publicerad på bildobubbla.se.

SeFs nyhetsbrev november 2013

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Recensioner, SeFs nyhetsbrev november 2013, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>