: Januari 2014 – Serier i tjälen

ledare

Nu har 2014 satt igång på allvar och vi på Seriefrämjandet gräver fram tecknade serier ur tjälen. I det här nyhetsbrevet presenteras några godbitar från de serieaktiviteter som vi håller på med just nu. I väntan på ljusare och varmare tider.

Det nya året innebär nya friska tag för de tecknade serierna, och för oss. Bland det som vi har att berätta om denna gång finns vår stora svenska satsning vid Europas största seriefestival i franska Angoulême.

På projektsidan kan vi ge en liten blänkare från utställningen Mumindalen som visas i Visby, och tipsa om de två färska böckerna inom projektet Tusen Serier. Vi rapporterar också om den senaste heta debatten i seriebranschen!

Bland våra fasta verksamheter händer det också en hel del. Lokalföreningen i Göteborg har ett ambitiöst filmprogram under våren och Urhundenpriset har fått en ny ledamot i juryn. Vi informerar även om Seriefrämjandets arbete med uppdragsförmedling för serier.

På nätet återupptas arbetet på med Seriewikin och recensioner av serieböcker av julmatsmätta seriekännare.

Läs om allt detta och mer därtill här nedan. Och ha en god fortsättning på det nya året!

Hälsningar,
Jamil Mani, verksamhetsledare

SeFs nyhetsbrev januari 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>