avatar
: Nytt år för recensioner

recdec

Det kom in relativt få recensioner under december månad, men nu laddar vi om för ett helt nytt år av härliga serieböcker att bedöma. Vi blickar även tillbaka och summerar 2013 års recensioner för Bild & Bubbla på nätet och i tryckt form.

December är en månad då de flesta av oss har det lite stressigt. Det är mycket som ska hinnas med innan årets slut: skola, jobb, budgetar, städning, julklappsinköp, julpyntning, matlagning, släktträffar, nyårsfirande och sist men inte minst, tid för återhämtning. Med detta i åtanke är det kanske inte så konstigt att det blivit ett relativt magert resultat på recensionssidan under den senaste perioden.

Nu lyfter vi blicken mot det nya serieåret, som vi tror kommer att bli en riktig höjdare! Vi ser fram emot många nya recensioner – både på Bild & Bubblas webbsida och i papperstidningen.

Här nedan finns sammanställningar över recensioner från november 2013 till januari 2014. Längst ner på sidan hittar du även en sammanställning över samtliga recensioner publicerade under 2013.

SeFs nyhetsbrev januari 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev januari 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>