avatar
Lediga platser i Seriestudion

Seriestudion - Annons event

I Seriestudion på Kulturhuset Mazetti i Malmö finns ateljéplatser för dig som arbetar professionellt med tecknade serier! Här får du tillgång till en arbetsplats med kreativa kollegor, massor av serie­verksamhet, skanner, kopiator och teknisk support.

Seriestudion är en del av Seriefrämjandets Seriecenter som även består av Seriefrämjandets kansli, C’est Bon Kultur, Malmö kulturskola och Serieskolan i Malmö. Detta är hjärtat i dagens svenska seriekultur!

Just nu har vi lediga platser! Intresserad av att hyra en plats? En plats kostar 1290 kr per månad och i hyran ingår bord, stol, internet, städning av gemensamma ytor, tillgång till kopiator samt service.
Anmäl ditt intresse till:
[email protected] eller 040-661 40 70

This entry was posted in Aktuella ämnen, Förstasidan, Senaste, Seriecenter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>