Bild & Bubbla sätter skräck!

PhotoShake_20140324155920

Bild & Bubbla 198 är en skräckspecial med artiklar om skräck och fenomenet zombies i serier. Vi ger bland annat en intervju med Sveriges skräckmästare Lars Krantz och inte minst en bilaga i form av en serietidning med mysteriedetektiven Dylan Dog. Och annat!

Bild & Bubbla 198 är en stor skräckspecial, med artiklar om skräck i serier och om fenomenet zombies i tecknade serier. Vi toppar upp detta med en intervju med Sveriges skräckmästare Lars Krantz (»Dödvatten«), som dessutom visar upp material från sin penna i bildbilagan.

Det är med stolthet som vi även inkluderar en bilaga med Dylan Dog i samarbete med Ades Media. Bilagan går ut till våra medlemmar och prenumeranter som kan dyka extra djupt i skräckens värld.

Utöver detta innehåller numret bland annat en större artikel om den japanska skaparen Yoshiharu Tatsumi, om stereotyper i manga, om Lisa Medins musikserie Medley med mera.

SeFs nyhetsbrev mars 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev mars 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>