Lediga platser i Seriestudion

Seriefrämjandet har lediga platser i Seriestudion på Seriecenter i Kulturhuset Mazetti i Malmö. Den som arbetar professionellt med tecknade serier har chans att ta del av en kreativ miljö i hjärtat av Seriestaden i Malmö.

I Seriestudion på Kulturhuset Mazetti i Malmö finns ateljéplatser för dig som arbetar professionellt med tecknade serier! Här får du tillgång till en arbetsplats med kreativa kollegor, massor av serieverksamhet, skanner, kopiator och teknisk support.

Seriestudion är en del av Seriefrämjandets Seriecenter som även består av Seriefrämjandets kansli, C’est Bon Kultur, Malmö kulturskola och Serieskolan i Malmö. Detta är hjärtat i dagens svenska seriekultur!

Just nu har vi lediga platser! Intresserad av att hyra en plats? En plats kostar 1 290 kr per månad och i hyran ingår bord, stol, internet, städning av gemensamma ytor, tillgång till kopiator samt service.

SeFs nyhetsbrev mars 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev mars 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>