avatar
: Recensioner smyger igång

recmars500

Året 2014 inleds blygsamt på recensionsfronten, men vi noterar tacksamt att en läsare slagit till på vår uppmaning om att fira Supermans jubileum genom att skicka in en intressant recension som sammanfattar figurens 90-tal.

Recensionsåret 2014 inleds blygsamt med några få recensioner men vi hoppas att snart vara tillbaka i sedvanlig god stil med läsvärda omdömen om den senaste svenska serieutgivningen.

Någon som slagit till på vår uppmaning att inkomma med en text eller recension på temat Superman (i samband med 75-årsjubiléet förra året) är Christian Schremser, seriebloggare och tidigare skribent för insomnade Serieblaskan. Läs hans recension av The Death and Return of Superman Omnibus, samlingsutgåvan av några av 1990-talets mest kontroversiella storylines.

Vi tar gärna emot fler texter från läsarna om Superman eller Spirou, som båda fyllde 75 förra året. I år hoppas vi kunna uppmärksamma fler jubileum och publicera fler texter från er. Hör gärna av er till Bild & Bubblas webbredaktör David Haglund ([email protected]) med idéer och/eller texter för webbpublicering.

Tycker du att vi recenserar för få verk? Glöm då inte att vi ständigt söker nya recensenter. Kontakta gärna recensionsansvarig Kinga Dukaj ([email protected]) för mer information.

Ursprungligen publicerad på bildobubbla.se.

SeFs nyhetsbrev mars 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev mars 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>