Serieförmedlingen

Serieförmedlingen är Seriefrämjandets länk mellan uppdragsgivare och uppdragstagare inom vår konstform. Vi ser till att göra det enkelt, roligt och kreativt att arbeta med tecknade serier – från pappret till skärmen och ända in i det fysiska rummet

Uppdragsförmedling
Seriefrämjandet förmedlar uppdrag mellan seriearbetare och beställare. Vi erbjuder service i form av rådgivning, information, mallar och rekommendationer, och mycket mer. Vi fungerar som länken mellan uppdragstagaren och uppdragsgivaren – allt i syfte att se till att serier i dess många former gläder människor i alla åldrar.

Service till uppdragstagare
Till dig som är medlem och arbetar professionellt med serier erbjuder vi hjälp och stöd. Vi ger dig rådgivning och information om exempelvis arvode. Vi står till tjänst med mallar, guidelines och liknande. Vi ser också till att du syns ute i branschen genom webbplatser, trycksaker, utställningar med mera. Du får dessutom vår tidskrift och har tillgång till fortbildning och medlemsförmåner.

Service till uppdragsgivare
Till dig som vill ha serier i någon form erbjuder vi olika tjänster för att göra det så enkelt som möjligt. Vi ger dig rådgivning i till exempel vad du kan använda serier till. Du får information om serier och de professionella som arbetar med det. Vi hjälper dig också att komma i kontakt med Sveriges bästa utövare.

Uppdrag
Själva uppdraget sköts direkt mellan den som beställer uppdraget och den som tar sig an det. Seriefrämjandet bistår med den service som beskrivs ovan så att alla involverade känner sig trygga, nöjda och inte minst inspirerade!

Bli medlem
Du som är arbetar professionellt med serier eller studerar ämnet eller kringliggande ämnen kan bli medlem. Du blir det enklast via Serieaffären.se och anmäler ditt intresse för professionellt medlemskap till [email protected]

Webbplats
Serieförmedlingen håller på att ta fram en webbplats där det blir ännu enklare att få information och komma i kontakt med serieskapare och andra serieexperter. Adressen är serieformedlingen.se.

SeFs nyhetsbrev mars 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev mars 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>