SIS 2014

SIS450

Seriefrämjandet deltar som vanligt i Stockholms internationella seriefestival som i år hålls 17–18 maj på Kulturhuset i Stockholm. Det bjuds på en mängd olika aktiviteter om tecknade serier, och så finns det förstås alla de senaste serieböckerna och fanzinen på plats!

För sextonde året i rad arrangerar Serieteket den stora seriefestivalen i huvudstaden. Stockholms internationella seriefestival 2014 bjuder på svenska och internationella gäster, seriemarknad, utställningar, workshops, filmvisningar och releasefester i och utanför Kulturhuset Stadsteatern. Särskilt fokus ligger i år på den kanadensiska seriescenen samt att belysa temat representation inom serievärlden.

Seriefrämjandet deltar varje år i festivalen som nu för tredje året går under namnet SIS istället för SPX (Small Press Expo). I deltagandet ingår utdelningen av Seriefrämjandets fanzinpris samt offentliggörande av nomineringarna till Urhunden-priset.

SeFs nyhetsbrev mars 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev mars 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>