Vill du recensera?

recsok500

Seriefrämjandet söker alltid recensenter som med vaket öga läser aktuella serier och delar med sig av skarpa analyser till våra läsare. Det handlar om recensioner både till den tryckta och den digitala versionen av Bild & Bubbla. Är du intresserad?

I varje nummer av Bild & Bubbla, Sveriges tidskrift för tecknade serier, publiceras recensioner om serieböcker och annan serieutgivning. Samtidigt publiceras på löpande basis ännu fler recensioner på bildobubbla.se. Den svenska utgivningen av serier är kanske mer intressant än någonsin, och detta vill vi såklart dela med oss av till våra läsare.

Vi söker just nu recensenter som kan hjälpa oss skriva om alla de serieböcker som föreningen tar emot varje vecka. Är du intresserad av att recensera för oss? Hör då av dig till recensionsansvariga Kinga Dukaj ([email protected]) med en kort presentation av dig själv.

SeFs nyhetsbrev mars 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev mars 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>