Porträtt: Sofi Bornheim

sofisef

Här i nyhetsbrevet presenterar vi våra medarbetare för att ge en inblick i vilka som arbetar med Seriefrämjandet. Den här gången presenteras Sofi Bornheim, grafisk formgivare som arbetat med bland annat tidskriften Bild & Bubbla och barn- och ungdomsfestivalen I Seriernas Värld.

Vad arbetar du med på Seriefrämjandet?

Jag layoutar Bild & Bubbla och gör grafisk form till diverse annat material i Seriefrämjandet. Jag har bland annat jobbat med julkampanjen i vintras som syntes på serieaffären.se.

Vad är du mest stolt över att ha gjort inom Seriefrämjandet?

Att arbeta med såväl planeringen, genomförandet och den grafiska profilen för barn- och ungdomsseriefestivalen I Seriernas Värld i höstas var väldigt roligt!

Vad ser du fram emot under året?

Bokmässan med Seriescenen i Göteborg i höst! Både för alla roliga boksläpp och för att det är något av den litterära världens svar på rockfestivaler; en helt galen tillställning där allt kan hända helt enkelt.

SeFs nyhetsbrev juni 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev juni 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>