avatar
SeF Skåne åter till hösten

idsef

Seriefrämjandet Skåne har avslutat en diger vårsäsong och gör nu ett välförtjänt sommaruppehåll. Efter sommaren återupptas verksamheten och höstsäsongen sätter igång den 8 september.

Seriefrämjandet Skånes möten och föredragsverksamhet har rullat på i många år, och vårsäsongen 2014 har bjudit på bland annat manga, arabiska superhjältar och husdjur i serier. Nu tar lokalföreningen sommarlov i några månader.

Ingen behöver dock misströsta, för till hösten drar en helt ny säsong igång med fyra nya föreläsningar om serier. Säsongen inleds måndag 8 september med att Claes Reimerthi pratar om det amerikanska serietidningsförlaget Dell, och senare under året bjuds det på webserier och gamla klassiska humorstrippar.

Alla är välkomna till Seriefrämjandet Skånes möten; medlemmar och icke-medlemmar, vanedeltagare och förstagångsbesökare! Vår mötesadress är Serieskolan, Friisgatan 15 B i Malmö (Mazettihuset, fjärde våningen).

Program hösten 2014

Måndag 8 september

From Dell: Claes Reimerthi om serieförlaget Dells historia.

Måndag 13 oktober

Nätarbete: Diana Davidsson om webserier.

Måndag 10 november

En fet brud och en fjant: Christian Kindblad om serierna BC och Trollkarlen från Id.

Måndag 8 december

SeF:s julgubbar grötar till det: Seriefrämjandet Skånes traditionella julmöte.

SeFs nyhetsbrev juni 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev juni 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>