Serieförmedlingen

Serieförmedlingens webbplats samlar information för uppdrag inom tecknade serier. Här kan uppdragsgivare och professionella seriearbetare mötas kring allt från föreläsningar till offentliga utsmyckningar. Webbplatsen håller på att färdigställas, men finns redan ute för en förhandstitt.

Serieförmedlingen är Seriefrämjandets länk mellan uppdragsgivare och uppdragstagare inom vår konstform. Vi ser till att göra det enkelt, roligt och kreativt att arbeta med tecknade serier – från pappret till skärmen och ända in i det fysiska rummet.

 Webbplatsen

Serieförmedlingens webbplats är plattformen både för den som vill använda serier i olika sammanhang och för den som arbetar med dem på olika sätt. Här finns tips, råd och information om hur man kan arbeta med konstformen, och möjligheten att komma i kontakt med dem som arbetar med serier på professionell basis.

Adressen är: www.serieformedlingen.se.

Du kan läsa mer om Serieförmedlingen på webbplatsen och i broschyren med samma namn. För att få mer information om uppdragstyper och seriekompetenser finns även broschyren ”Kompetensguiden”. Broschyrerna finns att hämta under publikationer.

Professionella medlemmar

Du som är arbetar professionellt med serier eller studerar ämnet eller kringliggande ämnen kan bli medlem. Du blir det enklast via Serieaffären.se och anmäler ditt intresse för professionellt medlemskap till info@serieframjandet.se.

SeFs nyhetsbrev juni 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev juni 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>