avatar
Tusen Serier – nya böcker!

TSsef

Tre nya böcker har kommit ut från Tusen Serier: ”Jag & min Pappa & Zlatan”, ”Bekele” samt ”Blå”. Det är berättelser som bland annat visar hur Sverige kan se ut för den som flyttat hit från ett annat land. Böckerna finns nu att beställa på www.serieaffaren.se.

I och med de tre nya böckerna har det kommit ut sammanlagt sex böcker i Seriefrämjandets projekt Tusen Serier. Projektet går ut på att visa att det finns tusen sätt att berätta en historia, tusen håll att komma ifrån. Att det finns ett Sverige som vi inte får se skildrat i tecknade serier särskilt ofta. Förrän nu.

De tre nya böckerna presenteras tillsammans med de tidigare på Tusen Seriers webbplats. Där går det också att få länkar till recensioner om böckerna och läsa mer om serieskaparna, utställningar, med mera.

SeFs nyhetsbrev juni 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev juni 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>