avatar
: AltCom 2014: POSTAPOKALYPS

Alternativ- och undergroundseriefestivalen AltCom är tillbaka! I november blir det utställningar, mässa, antologi med mera i Malmö på temat POSTAPOKALYPS.

I november är det dags för en ny AltCom-festival med serieutställningar, seriemässa och internationella gäster! Senaste upplagan av AltCom hölls 2012, den gången på temat No Borders, och festivalens evenemang hade totalt sett närmare 29 000 besökare.

Alla datum är inte spikade ännu, men mässan kommer att äga rum helgen den 8–9 november i Folkets Park i Malmö. Under veckan före blir det utställningar och fest. Festivalen är ett bra tillfälle att träffa serieskapare från både Sverige och andra länder – det blir både bekanta ansikten och nya bland de internationella gästerna.

Det finns fortfarande bord att boka på mässan, vilket man kan göra genom att maila till [email protected]

Nyheter om festivalen kommer att läggas upp på festivalens hemsida och Facebook-evenemang.

AltCom 2014 arrangeras av Seriefrämjandet med stöd av Malmö stad, Kulturrådet och Sparbanksstiftelsen Skåne, i samarbete med Folkets Park och C’est Bon Kultur.

SeFs nyhetsbrev augusti 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev augusti 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>