: Augusti 2014 – Back in business

ledarbildwebb600

Sommaren är inte över än, men vi har hunnit få i oss rejält med svensk sommarvärme! I sensommarens nyhetsbrev sätter vi fokus på allt som är på gång. Vi på Seriefrämjandet är extra glada eftersom tidskriften Bild & Bubbla utkommer med nummer 200 – vilket vi också tänker fira!

I september kommer det tvåhundrade numret sedan starten 1968. Numret innehåller bland annat en exposé över samtliga nummer! Dessutom har vi ett supererbjudande till alla som blir nya medlemmar och börjar prenumerera!

I september hålls Sveriges stora evenemang för litteratur och serier: Bokmässan i Göteborg. Seriefrämjandet arrangerar som vanligt Seriescenen, hjärtat av serietorget, och presenterar en massa programpunkter. Utdelningen av Urhunden, bara för att nämna en.

Senare i höst arrangerar vi vår tredje upplaga av seriefestivalen AltCom i Malmö. På temat Postapokalyps blir det mässa, utställningar, scenframträdanden och mycket mer!

Läs mer om detta och mycket mer här nedanför. Och ha en bra start på hösten!

Solbrända hälsningar,
Jamil Mani, verksamhetsledare

SeFs nyhetsbrev augusti 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>