avatar
: Bild & Bubblas stora jubileumsnummer!

B&B-200-omslag-450

Nordens största tidskrift om tecknade serier, Bild & Bubbla, når det aktningsvärda nummer 200 och firar med en återblick på de nummer som flytt.

Få tidskrifter om tecknade serier existerar länge nog för att nå nummer 200. Faktum är att Bild & Bubbla är världens näst äldsta tidskrift om tecknade serier. Vi firar denna magiska siffra med att göra ett nummer som båda blickar bakåt – med intervjuer med långtida redaktören och medarbetaren Göran Ribe, historisk över tidskriften, med mera – men även blickar framåt med en intervju med Ellen Ekman, aktuell med den andra samlingsvolymen av den heta strippserien Lilla Berlin.

Dessutom innehåller numret en specialsektion om serier och öl, denna ultimata kombination, en artikel om superhjältarna som aldrig verkar kunna dö, en analys av litteraturstödet till tecknade serier, seriereportage, seriekrönikor, recensioner och mycket mer.

Är du medlem i Seriefrämjandet kommer detta jubileumsnummer hem i brevlådan som vanligt. Vill du bli medlem har vi ett jubileumserbjudande – en hel årgång för bara 200 kr!

SeFs nyhetsbrev augusti 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Bild & Bubbla, Förstasidan, SeFs nyhetsbrev augusti 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>