I hjärtat av Malmö

ihjartatavmalmo450

Nu är den här! I hjärtat av Malmö är en seriebok där sex av Sveriges bästa serietecknare har bearbetat ungdomars gripande berättelser. Dessutom rymmer boken texter från fler ungdomar, utrymme för eget serieskapande, och annat spännande! Beställ boken via Serieaffären.

I hjärtat av Malmö rymmer serier som tillsammans ger en levande och färgstark bild av vad tecknade serier är i Sverige idag. De medverkande är Niklas Asker (Sätt att se), Natalia Batista (Sword Princess Amaltea), Ruben Dahlstrand (Ordningen upprätthålls alltid), M. Falke (Terra Ignota), Henri Gylander (En helt ny människa) och Sarah Kläpp (Ichabod Kvick och järnbläckfisken).

Boken är producerad av Seriefrämjandet som en del av initiativet Malmö – The True Story, som drivs av stiftelsen Framtidsgenerationen. Projektet har bland annat samlat in berättelser från gymnasieungdomar och sätter på teaterpjäsen ”Vilja väl” tillsammans med Malmö Stadsteater i höst.

SeFs nyhetsbrev augusti 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev augusti 2014, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>