Göteborgs SeF hösten 2014

sefgbg450

Under hösten tävlar Göteborgs Seriefrämjande i den årliga Comiquiz-tävlingen den 22 november. Dessutom blir det ett gemensamt besök på en reprisvisning av Spirited Away den 7 december. Alla är välkomna!

I höst har Göteborgs SeF inga regelbundna FrukostAnime-visningar. En visning planeras dock i oktober eller november. Mer information skickas ut via e-post och läggs upp på vår officiella webbsida.

Den 22 november tävlar vi förstås i Comiquiz. Årets tävling arrangeras av norska Raptus. Vi göteborgare samlas som vanligt i Majorna – hör gärna av dig ([email protected]) om du vill hjälpa oss att svara på frågor. Mer nyheter om arrangemanget finns på Facebook.

Den 7 december tänkte några av oss gå och se på Spirited Away. Den dagen har Cinemateket/Bio Capitol en reprisvisning av en av Hayao Miyazakis kanske bästa filmer. Hör av dig om du vill följa med, och mer information skickas ut via e-post.

Animerade seriehälsningar,
Göteborgs Seriefrämjande

This entry was posted in SeFs nyhetsbrev oktober 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>