avatar
Månadens samarbete på Seriewikin: SH 3

SH3-igar-idag-och-imorgon-blir-aldrig-mer-som-for-omslag

Varje månad samarbetar vi kring ett visst ämne, serieskapare eller serie på Seriewikin. Den här gången Daniel Ahlgrens superhjältesåpa SH 3. Välkommen att hjälpa till!

Månadens samarbete är som bekant ett projekt på Seriewikin där vi tillsammans försöker bygga ut och komplettera en artikel om ett visst ämne. Under september månad var SH 3 av Daniel Ahlgren månadens samarbete, men vi förlänger samarbetet till att gälla oktober månad ut.

SH 3 debuterade 2007 och handlar om ett svenskt superhjältegymnasium där Daniel Ahlgren får chansen att blanda fantastik med vardagsrealism. I våras kom den fjärde delen Igår, idag och imorgon blir aldrig mer som förr på Apart förlag, där Ahlgren även tagit hjälp av tecknarna Lars Krantz, Hedvig Häggman-Sund, Joakim Gunnarsson, Jimmy Wallin och Li Österberg.

Idag är artikeln mycket kort, så hjälp gärna till att brodera ut den.

Vem som helst får hjälpa till att skriva på Seriewikin. Det är bara att registrera sig, gärna läsa lite praktisk information på Deltagarportalen och sedan sätta igång och redigera. (Det finns ett flertal aktiva redaktörer som kan hjälpa till med att formatera och fixa till texten efteråt, om så skulle behövas.)

SeFs nyhetsbrev oktober 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in SeFs nyhetsbrev oktober 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>