: Oktober 2014 – Serier är viktigt

ledare600

Vi på Seriefrämjandet tycker förstås att det är viktigt med serier. Det är därför som föreningen finns – för att sprida kunskap om tecknade serier på olika sätt och vis. Det har vi hållit på med i 46 år, och det gör vi fortfarande, faktiskt mer än någonsin tidigare.

Under förra året arrangerade vi fler än 190 enskilda evenemang och nådde över 200 000 personer. Vi är glada för att så många både kommer i kontakt med och får glädje av konstformen. Det mesta vi gör är dessutom helt gratis. Kultur är en viktig del av vår vardag, eller som någon uttryckt det: ”kultur är föda för själen”.

Läs gärna mer om vad vi håller på med just i detta i det här nyhetsbrevet. Det ger dig en ganska bra bild av vad som händer inom tecknade serier idag. Och glöm nu inte att ta hand om din seriesjäl.

Med vänliga hälsningar,
Jamil Mani, verksamhetsledare

SeFs nyhetsbrev oktober 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

This entry was posted in Förstasidan, SeFs nyhetsbrev – webbversion, Senaste, Seriefrämjandets nyhetsbrev. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>