avatar
Webbrecensionerna igång igen

mashup450

Det har varit stiltje på recensionsfronten ett tag, men nu har vi åter vind i seglen! Se vad som recenserats på sistone och kolla av webbplatsen regelbundet för fler uppdateringar.

Under en tid har det publicerats fler recensioner i papperstidningen än på webben, men detta håller så sakteliga på att vända igen. Våra återkommande recensenter har kommit igång på nytt efter sommaren och recensionsansvariga Kinga Dukaj har även värvat flera nya recensenter som kan dela med sig av sina åsikter i såväl webbrecensioner som i papperstidningen.

Kinga har även fått assistans av Christian Brodin med det löpande arbetet kring recensionerna. Som tidigare sköts korrektur av undertecknad, David Haglund. Vad har då hänt sedan sist på recensionsfronten? Ja, som tidigare nämnts har det varit lugnt på recensionsfronten ett tag, men nedan redovisas de recensioner som publicerats hittills under 2014.

Vi hoppas att du hittar nya spännande serieböcker att sätta tänderna i. Trevlig läsning!

Publicerade recensioner 2014

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in SeFs nyhetsbrev oktober 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>