avatar
: Nytt nummer av Bild & Bubbla

bob201450

Ett helt nytt nummer av Bild & Bubbla, Nordens största tidskrift om tecknade serier, är på väg ut till medlemmar och tidskriftförsäljare i detta nu. Årets sista nummer spänner från Sverige till USA till Frankrike… och vidare!

Bild & Bubbla nr 201 är ännu ett fullmatat nummer, med fokus på den ständigt aktuella serieskaparen Malin Biller. Vi har en intervju med Biller om hennes nya bok I varje droppe är en ädelsten, och hon har även bidragit med omslag samt material till en bildsektion med skisser och opublicerade bilder.

Numret innehåller dessutom en inblick i hur den svenska seriescenen ser ut med norska ögon, intervjuer med Peter Bagge och Trina Robbins, en analys av hur figuren Spirou har utvecklats visuellt sedan starten 1938, och mycket mer!

Är du medlem i Seriefrämjandet kommer numret hem i brevlådan som vanligt. Vill du bli medlem har vi ett specialerbjudande – där du utöver ett medlemskap och en prenumeration även får den nya serieboken i hjärtat av Malmö!

SeFs nyhetsbrev november 2014

SeFs nyhetsbrev – webbversion

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in SeFs nyhetsbrev november 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>