avatar
: Malmö Seriefest 28–29 mars

seriefest logotyp

I helgen är det dags för en Malmö Seriefest, en seriemässa med fokus på självpublicerade serier i fanzin- eller bokform. Utöver chansen att köpa serier från serieskaparna själva bjuds det även på ett föreläsningsprogram där du bland annat får tips om finansiering av serieprojekt.

Malmö Seriefest anordnas av Natalia Batista och Sissel Gustafsson i samarbete med Malmö Stadsbibliotek, Seriefrämjandet och ABF. Mässan äger rum på Malmö Stadsbibliotek 28–29 mars (lördag 11–17, söndag 11–15).

Mer information om mässan samt intervjuer med medverkande serieskapare finns på den officiella hemsidan.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Festivaler, Föreningsnytt, Förstasidan, Nyheter, Senaste, Seriefrämjandet, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>